Skip to content

Archive for

18
des

Dag 165 – Uansett hvor du går–del ut kjærlighet og takknemlighet

Dag 165:

Uansett hvor du går, uansett hvem du møter, og uansett hva du gjør, del ut kjærlighet og takknemlighet, fordi det er din sanne natur. Hvordan vet du det er din sanne natur? Det føles så godt når du deler det!

Gå hvor du vil, med hvem du vil og gjør som du vil. Del kjærlighetDel kjærlighet og takknemilghet - det er din sanne natur fordi du føler deg så god når du gjør det

Er du flink til å dele kjærlighet og takknemlighet? Jeg tror jeg er flink til å dele begge deler, i alle fall store deler av dagen. Jeg deler også gleder. Spesielt er jeg bevisst på å dele gleder, kjærlighet og takknemlighet når jeg har delt tristhet, for hvis noen står i nedturer sammen med meg så skal de i alle fall få være med på oppturene sammen med meg. Jeg er dypt takknemlig for små ting, en kopp god kaffe, en tur ut i skogen eller nede ved sjøen, den gode samtalen, gode oliven, vennskap, familien min, den første bilen jeg fikk, dannelsen min, utdannelsen min, kameraet mitt, bildene jeg får til, mac’en (som jeg stadig tenker på at jeg har skaffet meg og kjenner følelsen av å ha), masken min og mye mye mer.

Jeg håper du også har noe å være takknemlig for og noe eller noen å dele kjærlighet til. Jeg kjenner jeg lett deler kjærlighet til de gamle menneskene på jobben, det å kunne klø en gammel kropp på ryggen – for det klør visst veldig å bli og å være gammel. Det er lettere å dele kjærlighet når jeg får takknemlighet tilbake, men det er absolutt ikke nødvendig for meg. Jeg tror nok at sykepleieren i meg er så vant til å dele omsorg uten å forvente noe tilbake at det kommer mer som en overraskelse når noen viser takknemlighet og kjærlighet til meg.

Med ønske om en kjærlig og takknemlig fjerde søndag i advent til deg fra meg.

 

– Trinity