Skip to content

Archive for

16
des

Dag 163 – Gi og etterhvert som du viser at du tror på det å gi, må loven om tiltrekning gi deg mer å gi. Så hvorfor ikke glede en som gruer seg til jul ved å gi penger til to middager gjennom Kirkens Bymisjons juleaksjon

Dag 163:

Hvis du tenker: "Jeg har ikke nok penger til å gi bort," bingo! Nå vet du hvorfor du ikke har nok penger. Når du tror du ikke har nok å gi, begynne å gi. Etterhvert som du viser tro på det å gi, må loven om tiltrekning gi deg mer å gi.

Gi penger og loven om tiltrekning må gi deg mer penger å gi

Det passer godt å minne oss selv på at vi har muligheten til å gi nå tett inn i jula. Jeg har brukt penger på noen veldedige formål nå i førjulstiden, det er å gi mer enn jeg tenker at jeg har. Samtidig som jeg føler at det gjør godt å kunne hjelpe andre.

Gled en som gruer seg til jul - send sms "glede" til 2490 - da trekkes 80 kr fra din mobilregning som går til Kirkens Bymisjons Jul for de som trenger noen å være sammen med i julen og som ikke har råd til mat selv

Her er den oppfordringen som traff mitt hjerte mest i år. Gled en som gruer seg til jul! Kirkens Bymisjons juleaksjon 2011 – Lys i mørket. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble så berørt av denne plakaten som henger rundt i Oslo for tiden, men jeg ble det. Kanskje fordi jeg alltid har fulgt med i miljøet rundt =OSLO, jeg brukte å kjøpe det magasinet da jeg bodde i Oslo, i år var jeg så heldig å få tak i juleutgaven (som jeg må innrømme at jeg allerede har lest fra perm til perm).

Lykke til med alt som skal gis og ordnes i denne travle tiden – og husk Loven om tiltrekning gir deg tilbake det du virkelig tenker, føler og tror på.

 

– Trinity