Skip to content

Archive for

13
des

Dag 160 – Nyhetskanalene har ikke på noen måte skylden for å kringkaste dårlige nyheter – den skylden får menneskeheten ta på seg

Dag 160:

Da jeg oppdaget Hemmeligheten/ The Secret tok jeg en beslutning om at jeg ikke ville se på nyhetene eller lese aviser lenger, fordi det ikke får meg til å føle meg bra. Nyhetstjenester og avisene har ikke på noen måte skylden for kringkasting av dårlige nyheter. Som et globalt samfunn, er vi ansvarlige for det. Vi kjøper flere aviser når et enormt drama er overskriften. Nyhetskanalene selger skyhøyt når det er en nasjonal eller internasjonal katastrofe. Så aviser og nyhetstjenester, som et samfunn, skriver og publiserer det vi sier vi ønsker. Mediene er effekten, og vi er årsaken. Det er bare loven om tiltrekning i action!

fjernsynet påvirkes også av loven om tiltrekningmedia påvirkes av hva vi leser - det er ikke medias feil at de skriver om det de skriver

Jeg har faktisk koblet bort enorme mengder med nyheter etter at jeg oppdaget Hemmeligheten. Jeg forsøker å skjerme meg for alt som påvirker de negative og triste tankene mine. Jeg søker nå opp det som er gode nyheter – eller viktig. Sånn sett liker jeg nettbaserte nyheter bedre enn nyheter på tv og i aviser. Det er mye lettere å sortere bort det jeg ikke ønsker å lese. Jeg er ikke spesielt opptatt av moter, kjendiser, menneskelige tragedier ol, derfor kan jeg godt bare ta inn det som er viktig for meg og det som gir meg positiv energi.

massemedier til alle døgnetstider

Det er så lett å føle bitterhet, tristhet og negativitet etter å ha blitt utsatt for nyheter, derfor holder jeg meg unna. Jeg har også fått mer fritid etter at jeg sluttet å rekke hjem til kveldens nyheter og surfe på vg.no til alle døgnets tider. Kanskje mister jeg noe å snakke med andre om, men hvis vi bare diskuterer det som er vanskelig og trist – så kan jeg like gjerne være utenfor diskusjonen.

Ha en deilig dag uten massemedienes påvirkning.

 

– Trinity