Skip to content

Archive for

8
des

Dag 155 – Alt i universet har en frekvens og alt du trenger å gjøre er å endre en frekvens eller opprette en motsatt frekvens for å endre

Dag 155:

Når det gjelder temaet helse vil jeg gi deg disse opplysende ord fra Dr. Ben Johnson: "Vi går nå inn i en epoke av energi medisin. Alt i Universet har en frekvens og alt du trenger å gjøre er å endre en frekvens eller opprette en motsatt frekvens. Det er hvor lett det er å endre noe i verden, enten det er sykdom eller følelsesmessige problemer eller hva det er. Dette er stort. Dette er den største tingen som vi noensinne har kommet over. "

Når solen står opp sender vi ut på en frekvens - hvilken er din?

En medisinsk energi epoke – ja det høres spennende ut, jeg lurer på når denne Dr. Ben Johnson ga disse opplysende ordene. Hvis det var på tidlig 1900-tallet så har han vel forsåvidt fått rett, for vitenskapen har kommet fram til hygieniske tiltak for å forbedre helse og redusere infeksjoner. Vitenskapen har kommet opp med penicillin, antibiotika og andre antiinflamatoriske midler – medisiner mot ulike epidemier o.l Teknologien har supportert den medikamentelle utviklingen noe som gjør at mennesket øker gjennomsnittsalderen og “ingen” i den vestlige verden får lov til å dø fredlig i ro og fred lenger. Vi behandler mennesker helt til det ikke er noe igjen og de som er syke og gamle er helt utkjørt og utslitt.

Hvis Dr. Ben Johnson kom med disse ordene i løpet av de siste ti årene så vil jeg anta at han er veldig alternativ, han kjenner nok på magefølelsen sin i konsultasjon og samspill med mennesker. Det er mulig hvis vi alle begynner å tenke disse endrede tankene som sender på en annen frekvens at vi kan være med å påvirke fravær av sykdom – da vil helsevesenet bli overfladisk og helse-Norge kan spare penger. Interessant.

God helse oppnås ved å endre frekvensen du tenker på OG ved å få nok søvn, nok frisk luft, nok trim og riktig kosthold ;-)

Jeg tenker gjerne alternativt, jeg er sikker på at tankene er med på å gjøre oss sykere eller friskere, men uten nok søvn, nok frisk luft, nok trim, riktig kosthold og riktig bekledning til årstiden så vil vi ikke hjelpe oss selv til å ha bedre helsen vår. Så det bunner alltid ut med at hver enkelt av oss har ansvar for vår egen helse og velbefinnende.

Det skader nok ikke med rød solhatt, C-vitamin på fyll, tranebærjuice, raspet eple, godt med vann, solbærtoddy, fenikkeltea og andre kjærringråd mot ulike plager. Jeg har også stor tro på akupunktur og homeopatmedisin, men aldri på bekostning av en tur til legen.

Ha en frekvensiv dag Smilefjes som blunker

 

– Trinity