Skip to content

Archive for

1
des

Dag 148 – Å hjelpe andre er den beste følelsen i livet for noen, og helt utenkelig for andre

Dag 148:

De fleste mennesker føler seg maktesløse i forhold til å hjelpe andre, når det faktisk er slik at hvert enkelt menneske har en kraft i dem som, når ledet riktig, vil kunne hjelpe utover noe annet. Du kan bruke denne makten ved å fokusere på mennesker som du vet er i vanskelige situasjoner, gjennom å forestille deg at de er i glede, ved å forestille deg dem glade akkurat nå. Hold til utfallet av glede for dem. Ved å gjøre dette, vil du få ufattelig Skapende Kraft som vil bevege seg for dem og bringe dem glede.

Hold fokus og tenk på noen som trenger positiv energi fra deg - og de vil få det gjennom den skapende kraften i Universet

Jeg har en fantastisk flott venninne som er personlig kristen, hun forteller at hun er med i bønneringer – der er det flere som ber for mennesker som ikke har det så bra. Det er ikke alle som blir bedt for som vet om det selv, men de som er med i disse bønneringene har virkelig tro på at det er mulig å fokusere på andre mennesker og be for dem slik at de skal få det lettere i livet. Det må være helt fantastisk å ha en slik sterk tro på det gode.

I andre sammenhenger har jeg hørt om venner som bevisst går inn for å oppdra barna sine til å styrke sine empatiske sider. De lærer barna å ta vare på andre enn bare seg selv og sine nærmeste. Dette syns jeg er en fin idé, men jeg er noe usikker på hva utfallet vil bli. Vil de bli “unnskyld-at-jeg-er-til”-mennesker som bare ofrer seg selv og sitt for andre? Eller vil de bli sterke, sentrerte mennesker med en styrke i å kunne hjelpe andre? Det blir interessant å se.

Min styrke er min evne til å lytte til andre, på den måten kan jeg være til hjelp for at de selv finner løsninger som passer for å komme seg ut av det de står i. Når jeg skriver lyttende betyr det ikke at jeg bare hører på, men at jeg engasjert hører på og kommer med spørsmål og kommentarer som beviser at jeg virkelig lytter. Jeg kan virkelig være her og nå tilstede i en samtale og jeg liker det. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne være det Oraklet jeg drømte at jeg var da jeg var liten jente. I de drømmene gikk mye av veiledningen ut på å hjelpe barnløse og andre som hadde problemer med barn og oppdragelse. Tenk jeg drømte at jeg var en klok kone lenge før jeg i det hele tatt visste at det var noe som het det. Nå skal jeg fortsette å bruke denne evnen min, og det kan ikke skade å sende positiv energi til de jeg vet ikke har det så bra.

Her er det positiv energi til deg fra meg i dag. Vær så god – kjenn på den.

 

– Trinity