Skip to content

Archive for

20
Nov

Tusen hjertlig takk til “Jentene på Kaffe” i Horten, for muligheten til å leke meg med kamera hos dere.

I går jobbet jeg på “Jentene på Kaffe” – dette er en klesbutikk i Horten. I en periode nå har jeg fått øve meg på å ta bilder for denne butikken. Jeg føler meg så utrolig heldig som fikk denne muligheten – jeg har jo ingen erfaring i å ta produktbilder så dette er en dyrebar erfaring for meg. Mens jeg har holdt på å fotografere har jeg blitt kjent med de damene som jobber der. Og for en varm og inkluderende gjeng de er.

Jentene på Kaffe i Horten

Jeg har også fått lov til å publisere bildene jeg har tatt på deres facebook side og DET har jo gjort det ekstra morsomt å holde på. Nå har jeg til og med fått lov til å være med å arrangere konkurranser på deres side. Og gjett om det er morsomt. Vi deler ut premier for ulike konkurranser vi arrangerer der, og flere konkurranser skal det bli.

Første konkurranse var å "Like" siden på facebookHer er Vivi med et av skjerfene som var første premie var et valgfritt ull og silke skjerf fra BeckSöndergaard til en verdi av nærmere 700,-Stort utvalg av BeckSöndergaard hos Jentene på Kaffe i Horten

Nå pågår andre konkurranse - der det er om å gjøre å legge inn et bilde av favorittkaffen sin og få flest mulig til å like sitt eget bilde - premien støvletter til en verdi av nesten 1200,-

Bildene jeg tar blir kjørt et par runder i photoshop før jeg legger de ut – og er det noe jeg virkelig koser meg med så er det dette. Jeg har hatt en lang periode hvor jeg bare har følt liten verdi i meg selv, men nå holder det på å snu.

Tre av høstens antrekk hos Jentene på Kaffe i HortenEksklusivt skjerf og mye annet tilbehør hos Jentene på Kaffe i HortenAccessories hos Jentene på kaffe i Horten

De første bildene jeg tok – hadde vindu som bakgrunn – og for tiden er det mye renoveringsarbeid og bygningsarbeid rundt Jentene på Kaffe – så da ble utfordringen å gi vinduene annen bakgrunn enn den reelle. Dette skapte noen utfordringer for meg i photoshop.

Utsikt mot gågatenUtsikt fjellene rundt Namibiaørkenen

Utsikten gågaten og stativer utenfor butikken - meget roteteUtsikt endret til Møringa ved Oslofjorden. Det var da ideen om å finne ulike områder i Horten som bakgrunner dukket opp - dessuten var det en grusom jobb å klippe rundt disse pyntetrådene som henger foran utstillingsdukken

Bakgrunnen fra butikkvinduet hos Jentene på KaffeHer er utstillingsdukken "flyttet" til moloen på Borrestranda

Søt kjole fra Siris Design finner du hos Jentene på Kaffe i HortenDenne søte kjolen fra Siris design fikk en "høstreise" til Barcelona - her i Guell Parken

Nå gleder jeg meg til å ned på butikken og fotografere alle de flotte juleantrekkene som har kommet inn.

Jentene på Kaffe selger også ballkjoler og sko/ støvletter.

Da Jentene på Kaffe skulle ha en helsides reklame i forbindelse med Hortens Kaosdager fikk jeg lov til å lage denne også – nå er jeg sikker på at Grafisk design må være utrolig morsomt å holde på med. Det er utrolig sjelden jeg ønsker at jeg hadde vært yngre for å kunne ta andre valg her i livet, men i forhold til foto og grafisk design så tenker jeg på det. Hvis jeg bare hadde vært ung i dag så skulle jeg virkelig satse i den retningen.

Jentene_paa_kaffe_kaosdagene_nov2011

I går var fokuset i butikken en blanding mellom penkjoler til jul og kosekrok med tøfler og pyjamas for kalde vinterkvelder.

Jentene på Kaffe i Horten ønsker deg en varm og deilig kosekveld i vintermørket

Bli gjerne med på å Like Jentene på Kaffe på facebook – linken er lagt ut litt høyere opp i artikkelen. På den måten kan du være med å se på min kreative utvikling også – samt få muligheten til å vinne fine premier etterhvert.

 

– Trinity

20
Nov

Dag 137 – Loven om tiltrekning kan også kalles loven om kjærligheten

Dag 137:

Noen av de store tenkere fra fortiden henviste til loven om tiltrekning som loven om kjærlighet. Og hvis du tenker på det, vil du forstå hvorfor. Hvis du tenker slemme tanker om noen andre, vil du oppleve de uvennlige tanker manifestert. Du kan ikke skade en annen med dine tanker, du skader bare deg selv. Hvis du tenker kjærlige tanker, gjett hvem som mottar fordeler – du! Så hvis din dominerende tilstand er kjærlighet, svarer loven om tiltrekning eller loven om kjærlighet med den mektigste kraft fordi du er på den høyeste frekvens som er mulig. Jo større kjærlighet du føler og avgir, jo større makt utnytter du.

Aristoteles - mannen bak alle de store tankene vi fortsatt forholder oss til

Aristoteles hadde noe å si innen omtrent alle fagområder, enten abstrakt eller konkret, og moderne filosofi baserer seg nesten alltid på hvert eneste prinsipp, idé, tanke eller "oppdagelse" Aristoteles samtalet om og underviste i. Hans prinsipper for etikk ble grunnlagt på ideen om å gjøre godt, heller enn bare å være god. En person kan være snill, barmhjertig, veldedig, osv., men inntil han beviser dette ved å hjelpe andre, betyr hans godhet nettopp ingenting for verden, og da betyr det ingenting for han eller henne selv heller.

En annen stor tenker som også preges av forholdet mellom medmennesker, seg selv og andre er Buddha. Det er veldig oppløftende å lese Buddhas skrifter, hvis du bare slipper ordene inn i hjertet ditt.

IMG_3666

Hvordan er det mulig å føle den største form for kjærlighet? Hva er den største form for kjærlighet? Er det kjærligheten til deg selv? Til en annen – forelskelsen – til et barn? Til Gud? Til favoritt tingen din? Til et kjæledyr? Jeg er noe usikker hva som frambringer denne store formen for kjærlighet hos meg. Jeg har blitt såret så mye at jeg ikke våger å kjenne på denne mektige følelsen. Sorg og savn, skuffelser og stress blokkerer for denne følelsen. Hat og mistenksomhet blokkerer for denne følelsen, hvordan står det til hos deg? Oppnår du denne dype formen for kjærlighet? Jeg er jo glad i en hel masse folk, både inderlig og vel, men den største og dypeste form for kjærlighet er ikke hverdagskost. Jeg er jo helt enig i at livet føles lettere når tankene er kjærlige, gode, positive og glade, men det er vanskelig å “kunstig” framkalle disse følelsene. Jeg tar meg selv ofte i å være “utenpåglad”, masken min er alltid smilende og glad. Det er bare de som virkelig kjenner meg som får lov til å kjenne begge sidene. Jeg trenger ikke å belemre alle og en hver når jeg ikke har en god dag. Det er kanskje en måte å være snill på i forhold til Aristoteles tanker?

Rosen - et av våre kjærlighetssymboler

Med ønske om en dag i dyp kjærlighet til deg selv og andre.

 

– Trinity