Skip to content

Archive for

25
sep

Frokoststund har gull i munn (eller nugatti)

Hver dag spiser vi den samme frokosten i denne dietten. Vi steker lapper. Disse lappene består av cottage cheese, egg og havregryn. De smaker bedre og bedre, dag for dag Smile

Stesønnen min elsker dem også! Tidligere dro vi til Kiwi for å kjøpe hvert vårt ferske rundstykke på lørdagsmorgen. Da fikk ungene disse ferske rundstykkene med nugatti. Sjokoladepålegg én gang i uken har vi tillatt. Så fikk de også o’boy-melk. I dag morgest roper han at han vil også ha cottage cheese lapper!! I samme sekund kom han på at han ville ha nugatti, så da fikk han to tilbud. Brødskive med nugatti eller nugatti i lappene sine. Han valgte det siste. Normalt bruker han å spise opp alt, men i dag så ba han om å være så snill å slippe mer sjokolade i munnen!!! Open-mouthed smile Han drakk ikke opp o’boy-melken sin heller!

IMG_0024

Dette ble hans versjon av lappene.

IMG_0025

Dette er de lappene vi bruker daglig.

25
sep

Forvirrede tanker

25.9: “Hver gang du ikke følger din indre rettesnor, føler du deg tappet for energi og krefter og kjenner en åndelig matthet (Shakti Gawain).

Av og til tenker vi rett og slett for mye. Vi har et problem som skal løses og tror at hvis vi bare kan finne ut av det, blir alt bra. Jo mer vi tenker og leter etter løsninger, jo mer forvirret blir vi. Til slutt er alt bare rot. Så benytter vi anledningen til å gå løs på oss selv fordi vi er for dumme til å finne løsningen. Slik fortsetter nedturen. Vi er fanget i vårt avhengighetssyndrom. Vi handler ut fra avhengighetens logikk. Vi kjenner at vi tappes for energi og krefter og merker en åndelig matthet.

STOPP!! Det er på tide å følge vår indre rettesnor. Den er alltid der, men vi har nettopp dekket den til med en tjukk graut av åndelig selvtilfredsstillelse.”