Skip to content

Archive for

26
jun

Å leve fult og helt

26.6: “Når jeg snakker om erotikk, er det som en bekreftelse på den livskraften som finnes i kvinner. Jeg snakker om den mektige kreative kraften vi kjenner og bruker, en kunnskap og bruk vi nå gjenerobrer i språket, i historien, i dansen, i kjærligheten, i arbeidet, i livet (Audre Lorde)

I dag har vi da en fantastisk anledning til å feire oss selv som kvinner! At vi feirer oss selv betyr ikke at vi ser ned på menn eller ikke liker dem. Vi bare feirer oss selv og den spesielle innsatsen kvinner har gjort, gjør og kan gjøre.

Vi har alle spesielle evner. Ingen andre har akkurat de egenskapene og evnene den enkelte av oss har å tilby. Mange av dem har vi ikke til tross for at vi er kvinner, men på grunn av at vi er det. Hvis vi ikke vil dele våre kvinneevner fullt og helt, er vi gjerrige, og ingen av oss vil vel være gjerrige?

Hurra! Jeg feirer meg selv!”

Deilig å ta en annen dag enn kvinnedagen for å feire meg selv 🙂 Jeg har gått til innkjøp av reker og jordbær – så gjett om det blir feiring 🙂 Jeg jubler over å være kvinne med fantastiske egenskaper som ingen andre har 😉