Skip to content

Archive for

25
Jun

Å føle seg verdiløs

25.6: “Jeg slo over fra negativ tenkning til arbeidsnarkomani. Slik fortsatte jeg å mishandle meg selv. (Judy)

Å føle seg verdiløs gir seg mange utslag. Et av dem er at en mishandler seg selv. Mange kvinner har etter hvert skjønt at deres hang til å misbruke seg selv er deres grunnleggende tvangshandling.

Å arbeide for mye er å mishandle seg selv. Å sørge for at vi har det så travelt at vi ikke har tid til oss selv, er også å mishandle seg selv. Å være så opptatt av å ta vare på andre at vi ikke kjenner våre egne behov, er å mishandle seg selv. Å være så orientert mot det utenfor oss at vi selv mister betydning, er å mishandle seg selv.

Når vi mishandler oss selv, er det ikke til å unngå at vi også kommer til å mishandle andre. Begge deler er nedbrytende.

Selv om jeg re blitt vant til å mishandle meg selv, tror jeg ikke jeg har godt av det. Jeg vil forsøke å åpne meg for det jeg har godt.”

 

Nå ble jeg overrasket. Jeg er en selv-mishandler :-) hehehe – det må jeg da få gjort noe med. Det vil vel også si at siden jeg jobber så mye og holder på med noe hele tiden så føler jeg meg verdiløs?! Vel, på jobben føler jeg meg faktisk veldig sterk.

Leser i boken “Du er forandringen!” av Ragnhild Nilsen og hun ser på Loven om tiltrekning og enda dypere gjennom Loven om transformasjon. Der hun beskriver smertevesenet som gjerne vil spise av negative tanker og som gjør alt det kan for å få meg til å tenke negativt. Nok en gang får jeg et bevis på/ eller en veiledning på at jeg må ta mer tid til meg selv og bli snillere mot meg selv.

25
Jun

Englereisen finnes på norsk

Englereise - hjelp til meditasjon

Gillian Gotfredsen har lest inn englereise på norsk. Det går an å laste den ned en Mp3-fil og nå skal stedatra mi få den :-)

http://www.nlpnorway.com/visartikkel.asp?art=396 – så kommer du inn til CD’er og Mp3-filer. Siden jeg allerede hadde lastet ned den engelske versjonen (Angelic Journey) så var jeg allerede medlem. Jeg vet ikke om det er nødvendig å være medlem.

Jeg har lastet den ned, og Gillian G har virkelig The Voise That Heals – Stemmen som heler. Hun snakker godt norsk, med et lite snev av engelsk-aksent.

Anbefales på det varmeste