Skip to content

Archive for

17
Jun

Dreams come true gjennom positiv tenking

Har du noen gang opplevd at drømmene dine blir til virkelighet? Selv om disse ønskene eller drømmene blir virkelighet på en annen måte enn det du drømte om, så blir de til virkelighet. Jeg har flere ganger opplevd at ting jeg skrev for flere år siden (drømmer og ønsker) har blitt virkelighet. For eksempel for en månedstid siden: Helt fra jeg så en påhengssykkel første gang har jeg ønsket meg en sånn sykkel og et barn jeg kunne sykle rundt med. For noen uker siden kjøpte kjæresten min en sånn til meg, og sønnen hans fikk være med meg på tur. Så ble det ikke mitt barn, men mitt stebarn og det teller vel det :-) Både han og jeg bare fryder oss over den muligheten vi har til å sykle på tur. Han har ikke lært seg å sykle selv enda, så kanskje jeg er så heldig å få lære han det også. (skjønt det blir kanskje litt vanskeligere).
Denne nye sykkel muligheten gjør det i alle fall slik at jeg nå ikke har noen unnskyldning for å ikke komme meg ut på tur annenhver uke… Så forhåpentligvis så vil det bli enda mer trim sammen med et endret kosthold. Og kanskje kommer jeg til å føle meg mye bedre igjen – DET ønsker jeg meg for dette året. (siden det ser ut til at mine drømmer og ønsker blir virkelighet så skriver jeg de ned) :-)
Jeg har også fått lest «Hemmeligheten» og den forklarer mye om positiv tenking, og det er ikke videre morsomt å tenke på at alle mine negative tanker virkelig er de som blir til virkelighet… så nå skal jeg også passe på å tenke positive tanker…
Sykkelen min med påmontert juniorsykkel