Skip to content

Archive for

16
Jun

Fantastisk kvinne

Denne flotte kvinnen, formet i et tre, kunne jeg ikke kjøre forbi. Hun er stor og flott der hun står. På grunn av armenes stilling føles det som hun er i et strålende humør. Hun ønsker alle velkommen og ser lykkelig ut. Tenk å være sånn som denne figuren utstråler. Som jeg har sagt tidligere vet jeg at jeg må kunne kjenne inni meg at jeg er flott. Det hjelper ikke hva andre sier, i dag har jeg blitt fortalt at jeg nesten er å regne som en gudinne. Jeg vil så gjerne føle meg som en også, men der er jeg ikke helt. Ikke enda i alle fall. 

Noen ganger føler jeg til og med sjalusi, og det er ikke godt. Da hender det at jeg faktisk blir litt slem, og det er helt forferdelig. Jeg håper derimot at det er menneskelig…??!!
Hvorfor skal jeg være sjalu?? Det burde være så enkelt at når de følelsene kommer så er det bare å gå… Jeg opplever at de følelsene bare kommer når partneren gjør et eller annet som gjør meg usikker – så det er kanskje en form for manipulering fra den andre parten? Blir jeg holdt nede på denne måten?? Jeg skulle bare ønske at jeg var så feiende flott som kvinnen i treet, da ville veiene vært enda mer åpne.

16
Jun

Myggen er stor i år

Denne myggen kom inn i vårt hus i går. Den kom sammen med guttungen fra skolen. Den er snill så den skal ikke lage myggestikk. Hvis den gjør det, blir det garantert årets myggestikk. Det er så kjekt når barna lager ting og tar med hjem :-)