Skip to content

Archive for

13
Jun

Under Guds åpne himmel

Kirker og kirkeruiner har alltid fasinert meg. Som ung tegnet jeg stort sett bare kirker, kirkerom og gravplasser. Mest fordi jeg syns det var interessant hvordan lyset falt inn gjennom små glugger eller vinduer og hvordan det påvirket alt inne i kirken. Her har jeg vært innom et sted som heter Hallsjö i Sør-Sverige. Det ser ut til at de fortsatt har Gudstjenester i denne ruinen. Det må være veldig spesielt å kunne sitte under åpen himmel og høre Guds ord. Det må da være lettere å få kontakt med Gud ute enn inne i en mørk, innestengt, tett og kompakt kirkebygning? Etter dette fikk jeg lyst til å fotografere kirker, så jeg har vært på mitt første fotokurs og håper jeg en vakker dag tar meg tid til å stoppe ved kirker jeg kjører forbi for å kunne fotografere dem.

Jeg kan vel også innrømme at jeg ba til Gud om å få et godt digitalt speilreflekskamera, og at jeg skulle fotografere kirkene Hans om jeg fikk det. Nå har jeg fått et kamera jeg har fri disposisjon på, så da burde jeg vel komme i gang med kirkefotografering? Kanskje det burde bli en egen blogg til og med – følg med og se hva som skjer J

13
Jun

Frokost

Å finne på mat som ikke inneholder hvete er verre enn jeg trodde det skulle bli. Når jeg først har funnet noe som smaker godt så lager jeg det veldig ofte. Det kan kanskje bli litt ensformig?

Nå har jeg fått helt dilla på en form for lapper til frokost (og noen ganger til lunsj).

1/3 boks cottage cheese, 2 egg og en neve havregryn. Visp sammen og stek i stekepanne. De første gangene hadde jeg syltetøy på, men nå syns jeg det smaker så utrolig godt at jeg vil helst ha dem naturell og med en halv frukt, et glass grapefrukt juice og en liten kopp kaffe så har jeg den frokosten jeg aller helst vil ha.