Skip to content

Archive for

6
Jun

Tabs

tabsCancel – Cancel – Cancel!!! Jeg vil ikke lukke alle tabsene mine!

Jeg er så glad i alle mine tabber, da tenker jeg på de jeg har i nettleseren min. Før hadde jeg alltid en hel bråte med baller i luften av ting jeg skulle huske å finne ut av. Nå har jeg gjort det til vane å finne en ny tab og google det jeg tenker på, for så å la denne tab bli hengende til jeg har funnet ut av det. Dermed trenger jeg ikke å gå rundt å være så stresset i hodet mitt lenger :-) Det er så utrolig bra :-)

Problemet har begynt å bli at jeg har så mange oppe samtidig at jeg går i surr og maskinen min går tregere og tregere, så jeg får vel kanksje revurdere og finne en bedre løsning 😉

Nå er jeg spent på hva som skjer den dagen jeg finner ut at jeg skal inn i “favoritter/bokmerker” og rydde opp i alle de jeg har lagret for å gjøre noe med senere 😉 det er sikkert mye jeg har glemt at jeg skulle sjekke og mye jeg er godt ferdig med. Det finnes nok “døde” lenker der og da får jeg sikkert et problem med å finne ting på nytt igjen.

De tabber jeg har oppe i dag er; Google, Oppdatering av drivere, Janome symaskin, Calcarea Carbonica – homeopatmedisin, E-post, Facebook, Blogg (både min og andres), Forskningsartikler fra Tidsskriftet.no, Jobbens hjemmeside og The & Kaffe butikk i Kristiansand (herfra bestiller jeg den eneste sjokoladen jeg virkelig liker)!!! :-)