Skip to content
3

Boken med meditasjonene

Meditasjoner for kvinner som gjør for mye – av Anne Wilson Scliaef.

Denne boken kom jeg over for en tid tilbake. Jeg brukte mye tid på å skrive ned alle meditasjonene i kalenderen min, men det har hjulpet meg til å aktivt komme igang og gjøre disse tankeprosessene. Jeg deler gjerne denne boken med de som er interessert. Jeg har vært i kontakt med flere forlag for å høre om den er aktuell for en nyutgivelse, men ingen er positive til det. I den travle hverdagen mange av oss lever i tenkte jeg at det var flere som kunne likt denne boken.

 P1020367 P1020369

3 Comments Post a comment
 1. Bente Eilertsen
  des 17 2012

  hvor kan man få kjøpt denne boken ???

 2. Trinity
  des 25 2012

  Hei
  Nå har jeg tatt et raskt søk rundt omkring på internett og ikke funnet boken. Jeg har vært i kontakt med et par forlag for å oppmuntre dem til å printe og selge denne boken på nytt, men ingen har vist interesse. Selv fikk jeg tak i en gammel bok via internett for mange år siden. Jeg bruker ofte http://www.antikvariat.net når jeg søker etter gamle bøker og pr i dag finnes den der på engelsk og på svensk (25.12.12). Ellers står alle dagene på trykk her inne på bloggen.
  Lykke til med meditasjon og å bli bedre kjent med deg selv, for det er det denne boken handler om og som gjør den så spennende.

  Klem fra Trinity

 3. Hege Lamark
  nov 13 2014

  Jeg deler din begeistring for boka, som jeg heldigvis har et eksemplar av. SKulle veldig, veldig gjerne sett at den ble utgitt på nytt. I mellomtida kan den lese digitalt via Nasjonalbiblioteket: http://www.nb.no/nbsok/nb/9ce94c5ff0ffbafcb910eb0755d30d7e
  Men det er slett ikek det samme, som å holde den lille perlen i hånda og bla opp på dagens dato. Forbløffende ofte får jeg aha-opplevelser når jeg ser hva det står «akkurat i dag».

  Hilsen Hege Lamark

Legg inn en kommentar