Skip to content

5. Januar 2011

Nytt år – muligheten til å begynne all over

IMG_0192Etter en tur til vestlandet på jakt i slutten av november ble det så vanskelig å holde ketosen at vi mer og mindre ga opp. I hjertet mitt visste jeg at det var dårlige unnskyldninger og at jeg ikke var bedre enn at jeg ga opp. 7 kilos vekttap ble plutselig ubetydelig. Jeg greide heldigvis å holde småspising, kakespising og godteriet til et minimum i julen. Problemet ble all brusen jeg drakk, og den gode julematen.

Nå har jeg hatt tre dager med nye forsøk. Jeg er svimmel, slapp, trøtt og sulten – så da skjer det igjen. Jeg gikk opp 4 kg i løpet av 6 uker uten diett, og det var jo ikke det jeg ønsket. Jeg ønsker å gå ned de første kiloene før jeg har fødselsdag i mars, så da er det bare å komme igang. Jeg skal forsøke å blogge mer om hvordan det går. For det hjelper å holde fokus ved å skrive om det.

Til nå har jeg bare spist de deilige frokostlappene mine, og det kommer jeg nok til å fortsette med resten av livet. De smaker så godt for meg, og de gir så mye energi og holder meg mett en god stund utover formiddagen. Så har det vært kyllingsalat til lunsj. Siden jeg ikke har orket å utsette meg for butikkens fristelser disse første dagene har salaten vært enkel med bare det jeg har i kjøleskapet. Salat, rød og grønn paprika, agurk, løk og kylling. Med favoritt balsamicoen min på. Middagen var kylling med blomkål og brokolli én dag, og i går var det scampi med grønnsaker. I dag blir det et eller annet av villsvin-kjøttdeig.

Nå lurer jeg på hvordan jeg skal legge opp logistikken for å greie å gjennomføre denne runden med ketosediett slik at jeg ikke blir fristet til å gi meg.

Muligheten til å begynne all over har jeg tenkt å gripe, skjønt det blir ikke helt på nytt, for jeg har fortsatt minus 3 når jeg starter opp igjen nå, og jeg vet mye mer om hva jeg kan spise og ikke i denne dietten enn sist jeg startet opp Smilefjes

 

Trinity

Legg inn en kommentar