Skip to content

24. September 2010

Vekt til inspirasjon eller motløshet

Å stå på vekta kan gi inspirasjon eller det kan føre til motløshet. Jeg har ikke tro på å stå på vekta annenhver dag, jeg tror det er bedre å stå på den en gang i uka. Finn et fast tidspunkt for å sjekke om det er endringer i gram og kilogram, da blir du ikke så opphengt i disse tallene. Det er ulike årsaker til at vekta går litt opp og ned fra dag til dag.
Det er vel så viktig å finne fram målebåndet og følge med på reduksjon i cm på ulike steder på kroppen. Jeg måler i midjen, over magen, over hoftene, overarmen, under brystene, låret, kneet og leggen. Dette gjør jeg også en gang pr uke. I tillegg kjennes det jo godt på klærne mine, noe som er den største inspirasjonskilden og motivasjonen min.


Jeg er veldig glad for at jeg har et sunt forhold til å gå ned i vekt. Jeg vet, av erfaring, at det beste resultatet for meg er å ta kilo for kilo over lang tid. Målet mitt er en indre drøm jeg har hatt i mange år og tiden jeg har satt for å nå det er to år. Jeg setter delmål innimellom. Mitt første delmål er – (minus) 7 kg til jul i år, det ser ut som jeg skal greie det. Hvis jeg greier det tidligere får jeg revidere målene mine :-)

– Posted using BlogPress from my iPhone

Legg inn en kommentar