Skip to content

25. September 2010

Forvirrede tanker

25.9: “Hver gang du ikke følger din indre rettesnor, føler du deg tappet for energi og krefter og kjenner en åndelig matthet (Shakti Gawain).

Av og til tenker vi rett og slett for mye. Vi har et problem som skal løses og tror at hvis vi bare kan finne ut av det, blir alt bra. Jo mer vi tenker og leter etter løsninger, jo mer forvirret blir vi. Til slutt er alt bare rot. Så benytter vi anledningen til å gå løs på oss selv fordi vi er for dumme til å finne løsningen. Slik fortsetter nedturen. Vi er fanget i vårt avhengighetssyndrom. Vi handler ut fra avhengighetens logikk. Vi kjenner at vi tappes for energi og krefter og merker en åndelig matthet.

STOPP!! Det er på tide å følge vår indre rettesnor. Den er alltid der, men vi har nettopp dekket den til med en tjukk graut av åndelig selvtilfredsstillelse.”

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar