Skip to content

27. juli 2010

Perfeksjonisme/ Ensomhet

27.7: “”Hun tilhører en type (amerikanske kvinner) jeg ofte traff… av den sorten som går på forelesninger og holder selskap etterpå… utrolig energisk.” fortsatte han. ”De er fullt i stand til å ha tre – fire barn, holde styr på hus og hjem og følge med i kunst, litteratur og musikk – overfladisk. Selvfølgelig, men gudbedre, det er da noe – og på toppen av det hele takler de en jobb. Noen av dem gjør unna to – tre ektemenn i samme slengen, for å unngå å stagnere (Dodie Smith).

Det skurrer å se seg selv beskrevet på papir på denne måten. Vi har da lært å klare oss. Vi har lært oss å bli superkvinner. Hva spiller det for rolle om vi ikke går i dybden på noe område. Hvordan skulle iv kunne gjøre det? Vi har bare ikke tid. Det vi frykter mest av alt, er at vi ikke vet nok eller er nok. Vi føler at vi kommer til kort hvis vi ikke kan føre en intelligent samtale om alt mellom himmel og jord, og mestre så å si alt. Vi skulle gjerne hatt flere fortrolige forhold til andre, men vi har rett og slett ikke tid – vi er perfekte kvinner.

Vi er perfekte kvinner, og det er kjedelig både for oss og andre.”

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar