Skip to content

29. april 2016

Endelig tid for et besøk til min magiske frisør Tommy Dølplads…

…ja, da er det gått langt over tiden. Når etterveksten skriker i mot meg i speilet, når jeg bare setter håret opp i en eller annen form for topp eller går med lue. Ja, når alt jeg gjør er å se gjennom gamle selfier av håret mitt, ja da vet jeg at det virkelig har gått langt over tiden. Tiden for et besøk til min faste, fantastiske frisør.

Ettervekst og ventetidOg nå er det på tide! Jeg kan ikke vente, vel, i og med at jeg skal i konfirmasjon, det er syttende mai, og jeg skal på et aldri så lite litt på overtids jubileum i mai, så drøyde jeg frisørbesøket denne gangen. Og derfor sitter jeg her og ser gjennom gamle bilder av meg selv. Jeg er ikke så happy for å se igjen bildene av ettervekst, men jeg deler dem med deg nå.

image1Gjennom tidene har det vært noen interessante løsninger på hår, og jeg kan huske hvor utrolig flott jeg følte meg alle gangene 🙂

image2Det har blitt noen hår-selfier gjennom de siste årene, takk til iPhone som har gjort det mulig 😉 Nå kan jeg ikke vente stort lenger på den god-følelsen det er å bli ny og fresh på håret. Selv om jeg ofte ender med samme stil og fargenyanse fra gang til gang, er jeg superfornøyd med det. Tommy, frisøren, er absolutt den flinkeste jeg har vært borti når det gjelder farger, han ser de blonde nyansene jeg trenger for å stråle. Han får det til å se helt naturlig ut, akkurat som jeg ikke har farget eller blondet håret, og det er jo akkurat det en kvinne drømmer om, å ha naturlig vakkert hår, eller hva?

image4Frisøren min får det til å være en virkelig hyggelig opplevelse å sitte i stolen og han bruker god tid med meg og mitt hår når jeg er der. Tusen takk 🙂

image1Og når jeg kommer ut fra salongen, er det ofte noe av det første jeg gjør – å ta en selfie, for Tommy får meg til å føle meg som en million kroner når jeg er ferdig farget og klipt på håret.

image2Hvordan er det med deg? Har du et forhold til hvordan du ser ut på håret, eller er det ikke så viktig? Har du en favoritt frisør, en du alltid går tilbake til fordi du føler deg trygg der? For det er det som skjer med meg, for meg er det verre å gå til frisør enn til tannlege, og derfor er jeg så utrolig glad for at jeg har funnet verdens hyggeligste, og flotteste frisør, midt i Oslo. Jeg kan ikke skryte nok av Tommy, og jeg deler han gjerne med deg, alle fortjener å bli godt ivaretatt noen timer i livet sitt, og her er stedet det skjer.

image3Og nå gleder jeg meg så utrolig til å gå til min magiske frisør, Tommy Dølplads hos Clou AS i Oslo. En salong med sjarm og sjel, vet du ikke hvor du finner Clou, sier du? Jo, men det er enkelt – Clou ligger på Youngstorget i Oslo. Det er en utrolig herlig atmosfære der, og utrolig tøft og helt ujålete. Jeg digger stedet og folkene som er der. Jeg har tilbragt mange timer der inne, og gleder meg til mange flere. Nå er det bare å holde ut gjennom helgen, så skal magien skje 🙂

Ha en strålende weekend alle sammen 🙂

 

– Trinity

Read more from Om Meg, Takknemlighet

Legg inn en kommentar