Skip to content

26. desember 2012

Dag 398 – Du har en kosmisk partner gjennom hele livet

«Fra det øyeblikket du blir født, har du en kosmisk partneren som aldri forlater din side gjennom hele livet. Denne kosmiske partneren har utrolige kontakter og ubegrensede midler og måter å gjøre hva du vil. Tid er ingen hindring, størrelse er ikke noe problem, og plass finnes ikke for din kosmiske partner. Det er ikke noe partneren din ikke kan gjøre for deg. Og alt du trenger å gjøre er å følge de kosmiske regler. Spør, og deretter tro virkelig at i det øyeblikket du spør, er det du ønsker deg allerede ditt. Tenk det – hele det Kosmiske Universet kjemper for deg!»

Hvordan har du latt din kosmiske partner hjelpe deg gjennom julen? Jeg har vært så heldig å kjenne effekten av det jeg ber om. Nå har jeg ikke bedt om noe for meg selv, men for en veldig god venn av meg. Og vedkommende øses over av de godene jeg har bedt om, gjett om at det er moro å se. Jeg har fått høre at det er ingen enkel vei til selvutvikling. For mitt vedkommende er det bare meditasjon som fører til den rette vei. Jeg må meditere hver eneste dag, ingen unntak. Jeg som alltid har meditert kun når jeg har hatt god tid. I 2013 skal det bli endring på det også. Jeg skulle ønske jeg hadde enda bedre kontakt med min kosmiske partner.

 

– Trinity

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar