Skip to content

10. november 2012

Dag 395 – Å finne den perfekte partner

«Når det gjelder kjærlighets relasjoner, tror folk ofte at de ønsker en bestemt person. Men hvis du tenker dypt over det, er det egentlig ikke den personen som de ønsker, hva de egentlig ønsker er å være lykksalig fornøyd med den perfekte personen. Likevel prøver de og fortelle universet HVEM denne personen er. Hvis universet ikke leverer, så er meldingen fra universet høy og tydelig: «Jeg bare sjekket tjue år fremover og den glede og lykke du fortjener vil ikke skje i dette forholdet.» Hvorfor er det slik at vi tror vi vet mer enn Den som kan se alt?»

Jeg har ikke tenkt på det slik, men hvis dette stemmer så er det ikke rart at veldig mange mennesker ender i forhold de er missfornøyde i – de har rett og slett trosset Universet og innledet et forhold som ikke skulle vært. Dette forholdet hadde kanskje noen skjær i sjøen allerede fra begynnelsen? Forelskelse gjør blind, så det kan godt hende at vi ikke er våkne nok for det vi skal se i en slik fase i livet. Betyr det at vi bare skal sitte og vente på at skjebnen sender den rette livsledsageren i riktig retning? Kanskje ikke, for jeg hadde en klok venninne som sa til meg en gang at Mr. Rett dukker ikke opp og ringer på ytterdøra di helt av seg selv. Hun mente jeg måtte få meg en hobby, gå ut, møte mennesker for å kunne dumpe borti den mannen som Universet hadde sett ut for meg. Så jeg gjorde det. Ingen ting skjedde, det var bare en bunsj med Mr. Feil som dukket opp, helt til jeg ga opp og bestemte meg for at jeg har det faktisk mye bedre alene. DA dukket mannen opp. Skjebnens ironi. For nå i ettertid er det faktisk noe av det jeg humrer og smiler over. Når jeg nå ser andre som sliter i sine kjærlighetsforhold vet jeg at de burde gi opp og gi slipp, men det er ikke et råd som er lett å gi til noen.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar