Skip to content

4. November 2012

Dag 391 – Fyll ditt liv med lyset fra positivitet

«Du kan endre retningen i livet ditt fra mørk til lyst eller fra negativt til positivt. Hver eneste gang du fokuserer på det positive du har med mer lys inn i livet ditt, og du vet at lys fjerner alt mørke. Takknemlighet, kjærlighet, snill, tanker, ord og handlinger bringer lys og eliminere mørket. Fyll ditt liv med lyset av positivitet!»

Har du kjent på mørket i livet ditt noen gang? Hva med å velge lyset og positivitet. For vi har alltid to valg. Å bli bevisst hvordan jeg tenker har vært veldig spennende for meg. Å gjøre noe med det skjer nesten automatisk for tiden, det er akkurat som om jeg argumenterer mot meg selv i løpet av en samtale og det er ikke alltid like hyggelig. Nå forsøker jeg å koble inn følelsene mine også. Jeg må våge å tro på at alt henger sammen, at ingen ting er tilfeldig og at jeg oppnår det jeg tenker på og føler. Så lenge følelsene mine er reservert så vil det ta lang tid før jeg oppnår det jeg tenker på. Jeg vil ha lys i livet mitt nå og da er det bare ett valg å ta. Jeg må føre de positive og gode tankene mine inn i følelsene mine, jeg må åpne meg enda mer.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar