Skip to content

25. oktober 2012

Dag 386 – Forståelse for det du har er det som bringer deg det du ønsker

«Hvorfor er det som oftest slik at du finner ut at topp kvalitets biler er holdt ulastelig rene og ryddige av sine eiere, mens de eldre bilene er ofte skitne og rotete inni? Forskjellen er beviset på takknemlighet. Forståelse og takknemligeht for hva du har bringer deg det du ønsker. Det er slik disse menneskene tiltrakk seg bedre biler.»

Som om jeg ikke vet det. Jeg elsker en ren bil, uansett om den er ny eller gammel. Siden jeg var liten har jeg holdt biler i orden. Jeg var ofte hos morfar og vasket bilen hans. Det var alltid kjekt, jeg fikk til og med en belønning for det; både i form av penger, men aller best kjøretur. I dag har jeg ikke så ofte ren bil. Den er ryddig, men ikke alltid ren. Jeg skal ta meg et tak for å vaske den nå før kulda kommer. Kanskje det holder for dette året. Sparer lakk og understell for unødig rust. Godt å bli påminnet gode vaner. Hver gang jeg setter meg i en ren og ryddig bil føler jeg meg så heldig som kan kjøre rundt og kose meg. Jeg føler meg rik på en måte når bilen jeg kjører ser bra ut – og det gjelder spesielt på innsiden. Jeg forsøker å ta vare på det jeg har og sette pris på det.

 

– Trinity

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar