Skip to content

22. oktober 2012

Dag 384 – Hold fokus på helse og velvære

«Ifølge loven om tiltrekning, er veien til å utrydde sykdommen ikke å bekjempe den. Hvis du bestemmer deg for at du kommer til å bekjempe sykdom, er fokuset på å bekjempe sykdommen, og vi tiltrekker oss hva vi fokuserer på. Tillat legene du har valgt å gjøre arbeidet sitt, og holde tankene fokusert på trivsel. Tenk tanker om helse og velvære. Si ord som er relatert til helse og velvære. Og forestill deg at du er helt bra.»

Dagens tekst er veldig logisk. Hvis fokuset er å bli frisk – så betyr det at du er syk og at det indirekte fokuset er sykdom. Hvis du fokuserer på sykdommen er det helt tydelig at det er dette du tiltrekker deg enda mer av. Å ha fokuset på hvordan du vil ha det og ha mer av det er virkelig en øvelse det tar lang tid å lære seg. Jeg er helse. Jeg er i harmoni. Jeg trives. Jeg er glad. Jeg har god form. Jeg er akkurat der jeg skal være. Når jeg er syk så tenker jeg at det er en beskjed fra kroppen min om at jeg må ta det mer med ro. Jeg har kanskje vært i en stresset periode eller har vært uforsiktig og ikke lyttet til hva kroppen og mitt indre forsøker å fortelle meg, jeg tror dermed at jeg blir syk av slik. Jeg er sikker på at bekymringer gjør meg syk. Jeg er sikker på at sinne gjør meg syk. Jeg er sikker på at stress gjør meg syk. Jeg er sikker på at når jeg ikke lytter til kroppen min så blir jeg syk. Jeg er sikker på at hvis jeg ikke prioriterer å slappe av, få nok frisk luft, være fysisk aktiv, spise det som er bra for meg så blir jeg syk. Derfor fokuserer jeg på at jeg ikke skal gjøre så mye av det. Jeg forsøker å lytte til kroppen min. Jeg forsøker å tilgi kroppen min om den ikke er helt i form og vips så kan jeg kjenne at den aksepterer det, ved å sette i gang å bli frisk.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar