Skip to content

27. September 2012

Dag 370 – Dine følelser er kosmisk kommunikasjon

«Universet veiledender deg og kommuniserer med deg hvert sekund av livet ditt. Det svarer på dine tanker og det gir deg uvurderlige tilbakemeldinger gjennom dine følelser. Dine følelser er kosmisk kommunikasjon! De gode følelsene betyr, BRA FOR DEG. De dårlige følelser er der for å få din oppmerksomhet, slik at du vil endre hva du fokuserer på. Still inn på den kosmiske kommunikasjon som er med deg hver dag. Du er aldri alene, ikke et sekund. Universet er med deg, hvert sekund, veileder deg. Men du må lytte!»

Hvis du lytter til denne kosmiske kommunikasjonen som foregår mellom følelsene dine og Universet så blir du sterkere enn det som er målbart. Du kan greie alt, oppnå alt, få alt, være alt bare du tenker de rette tankene. Holder fokus og endrer følelsene dine så de harmoniserer med tankene dine. Jeg kan fortelle deg om dette i det uendelige for jeg er så sikker på at det virker. Jeg finner alltid parkeringsplass. Løsninger dukker alltid opp uten at jeg trenger å bekymre meg lenger. Jeg trekker bare pusten godt ned i magen og lar det stå til. Jeg lar det som komme skal bare få komme. Jeg blir utmattet i samspill med folk som kaver seg opp og skaper uro og utrygghet rundt seg. Jeg får nesten behov for å brøle til dem om at de må trekke pusten og ta det med ro. Om vi velger å kave oss opp eller velger å trekke pusten og ta ett skritt til siden så finner vi alltid en løsning, men hvem tror du har det best med seg selv etterpå? Og hvem blir produktiv etterpå? Nå er bare mitt store spørsmål – hvordan beskytter jeg meg mot disse andre, de som ikke vil innse eller ikke greier å innse at dette er mulig. De som absolutt ikke greier å lytte? Hvis du har gode råd om muligheter for å beskytte meg så tar jeg imot dem med stor takknemlighet. Kommunikasjon betyr ikke bare å prate. Kommunikasjon er kanskje enda mer å lytte. Vi har en munn for å snakke litt og to ører for å lytte mer. Dette gjelder i kommunikasjon med andre mennesker, men også i kosmisk kommunikasjon mellom følelsene og Universet.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar