Skip to content

10. Juli 2012

Hvilket trinn nådde du i dag?

Hvilket trinn nådde du i dag?

Hvordan går dagene dine? Får du gjort det du ønsker? Selv har jeg satt meg som mål å lage målsetting for meg selv, men jeg har liksom ikke kommet i gang enda. Jeg tror jeg nådde opp til blått trinn – kanskje grønt i dag. I morgen skal jeg finne ut hvordan jeg gjør det og gjøre det. Jeg vil i alle fall. Det tar bare litt tid.

Denne trappen kan du bruke hver eneste gang du skal gjøre noe og ikke helt vet hvordan du skal begynne. Se den for deg for den er enkel å huske på. Den kan brukes i forhold til den minste lille ting og de største omskiftninger i livet. Livsendringer må også gjennom disse stegene før de iverksettes. Den kan brukes i forhold til å endre tanker du ikke ønsker og til å lære å gi slipp.

Jeg tror jeg skal printe ut dette bildet og henge det opp et par steder jeg kan se det inn i mellom – bare for å forsikre meg om at jeg ikke blir stående nede på vil og kan ikke nivået i noen saker.

Ha en god kveld

 

– Trinity

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar