Skip to content

17. Juni 2012

Dag 344 – Vår fantasi er vårt kraftigste skaperverktøy

Dag 344: 15,6

Hvordan vet du når du har mestret å visualisere? Når det føles som et sjokk når du åpner øynene til den fysiske verden. Når det rykket skjer, ble din visualisering ekte. Når du visualiserer eller forestiller deg noe, blir du i det virkelige feltet hvor alt er skapt, og det fysiske er bare et resultat av det virkelige synsfeltet all skapelse. Vår fantasi er vårt kraftigste verktøy for skapelse.

Det gjør ikke vondt å våkne fra visualisering i en lysegrønn vår skog

At vi alle kan se naturens skjønnhet er fantastisk, det er når jeg er ute i naturen jeg henter energi. Ofte tenker jeg på de som ikke kan se farger og lurer på om de får noen form for skjønnhetsfølelse ut av naturen.

Hva er ekte? Margeritter i nydelig rosatoner eller i gråtoner?

Hva er ekte? Margeritter i nydelig rosatoner eller i gråtoner? Hva er det vi ser? Kan vi stole på at alle ser det samme? Hva er egentlig virkeligheten for deg og for meg? Hva er vakkert for deg og for meg? Svaret er vel at vi alle oppfatter ulikt ut fra hvilken bakgrunn vi kommer fra og fra hvilke verdier vi har. Noen er flink til å se detaljer, mens andre får med seg helheten. Noen ser hva som mangler og atter andre ser bare det som finns.

Hva er ekte? Margeritter i nydelig rosatoner eller i gråtoner?

Det er bare fantasien det kommer på til syvende og sist. Fantasien er med på å skape opplevelser for deg selv og andre. Fantasien er den som setter grenser eller som sprenger grenser for meg. Om jeg våger å utføre det fantasien min kreerer er kanskje noe som er med på å hemme utfoldelsen for meg.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar