Skip to content

27. Mai 2012

2

Dag 325 – Du blokkerer selv din egen lykke fra å komme til deg

Dag 325:

Neste gang du føler deg dårlig eller føler noen negative følelser, lytt til signalet du mottar fra universet. I det øyeblikket blokkerer du din egen lykke fra å komme til deg fordi du er på en negetive frekvens. Endre dine tanker og tenke på noe godt, og når de gode følelsene begynner å komme til deg vet du det var fordi du flyttet deg til en ny frekvens, og universet har bekreftet det med bedre følelser.

Selv om det kan se mørkt ut der du står, er det alltid lyst når du kommer ut av tunnelen (så fremt det ikke er midt på svarteste natta)

Hva gjør du for å endre tankene og følelsene dine når du kjenner de kommer? Tar du noen dansetrinn? Begynner du å tenke på de som har det verre enn deg? Tenker du på noe du liker veldig godt? Kjører du en tur? Jeg er ikke helt bevisst på hva jeg gjør, men jeg gjør det oftere og oftere. Selv om det har fått meg til å undre om jeg blir et “grunnere” menneske av den grunn? Når jeg ikke filosoferer så dypt lengre, blir jeg da et grunnere menneske? Kanskje blir det ikke så morsomt å snakke med meg lenger fordi jeg alltid prøver å tenke positivt og endre situasjoner? Kanskje blir det heller ikke interessant å diskutere med meg lenger fordi jeg ikke er så opptatt av verdens tragedier, ulykker og kjendiser som går fra hverandre, ei heller såpeoperaer og reallity shows? Ja, da får jeg vel bare være for meg selv da? Men blir jeg egentlig lykkelig av å bare være med meg selv? Det kommer vel an på hva jeg fyller meg-selv-tiden med?

Ønsker deg en riktig god Pinsedag.

 

– Trinity

2 Comments Post a comment
 1. Jun 17 2012

  Så inspirerende lesing og jeg tar meg selv i å tenke etter hva jeg selv tenker og hvordan jeg tenker i forlkjellige siutasjoner :)

  En liten tankevekker :)

  God klem fra navnsøstern din :)

 2. Trinity
  Jun 17 2012

  Tusen takk navnsøster :)
  Så hyggelig at bloggen min kan være inspirerende for andre enn meg selv :) det gir en inspirasjon til meg også.

  God klem :)

Legg inn en kommentar