Skip to content

27. Mai 2012

Dag 323 – Et bilde av meg slik jeg ønsker å ha det

Dag 323:

Bli tydelig på den vekten du ønsker å være. Ha et bilde i tankene dine om hvordan du vil se ut når du er blitt den perfekte vekten. Få bilder av deg selv på din perfekte vekt, hvis du har dem, og se på dem ofte. Hvis ikke, få deg bilder av den kroppen du ønsker å ha og se på dem ofte.

Dette er det bildet jeg har av meg selv i hodet mitt - dette er slik jeg ser ut i min fantasi

Det var ikke lett å sette sammen et bilde av meg selv med den perfekte kroppen. Jeg ønsker å ha denne kroppen (igjen) og har derfor klippet ut et bilde av mitt ansikt og lagt utenpå slik at det ser ut som meg. Hjernen min er ikke så snill mot denne formen for påvirkning så tankene mine motarbeider meg på det sterkeste. Tankene mine forteller meg at det virkelig ikke er min kropp og at jeg kan bare fortsette å drømme. Når jeg har holdt på med dagens tekst så lenge så vet jeg at disse tankene ikke er med på å skaffe fram noen som helst framgang. Men jeg har nå brukt noen dager og kommet til den konkulsjonen at det er verdt et forsøk. Så nå skal dette bildet bli bakgrunn på mobilen og henge på strategiske plasser i huset.

Det jeg ønsker meg aller mest av denne perfekte kroppen er å kunne krølle meg sammen i en stol og ha plass til å bli sittende der.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar