Skip to content

15. Mai 2012

Dag 313 – Nittini prosent av hvem du er er usynlig og ugripelig

Dag 313:

«Nittini prosent av hvem du er, er usynlig og uhåndgripelig." ~ R. Buckminister Fuller (1895-1983).

Hvis 99 % av deg er usynlig og uhåndgripelig, ja da er det bare føttene dine som er synlig og håndterlig

Kan vi bare oppfatte blomstenes ytre skjønnhet og forstå noe av dens helbredende kraft, kanskje er det slik at resten er usynlig og uforståelig for vårt sinn?

Når tankene blir for store og jeg filosoferer for mye er det lett å bli dratt inn i negative tanker, og da bruker jeg alltid å ha noe vakkert rundt meg som gjør at jeg kommer tilbake til nåtiden og det som er synlig. Nå ble det veldig interessant å filosofere rundt de resterende 99 % av meg som er usynlig og ubegripelig. Hva er det? Jo, jeg ser jo ikke innvollene mine, jeg ser heller ikke tankene mine. Jeg ser ikke reaksjonene mine – ikke alltid i allefall. Nå blir det nok til at jeg kommer til å forsøke å finne ut av mine resterende 99 %.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar