Skip to content

28. mars 2012

Dag 264 – Lev ditt liv og ikke tving din vilje på andre

Dag 264:

Du kan ikke bruke loven om tiltrekning til å til å tvinge din vilje på noen andre. Å tvinge din vilje på andre vil bare tiltrekke den tilbake til deg, som kan manifestere seg i at du tiltrukkes av negative situasjoner eller hendelser der du befinner deg maktesløs. Å tvinge din vilje på andre er når du ikke lar noen andre ha frihet til å være som de er.

DetteErDittLivLevDetNo

Hvis du konsentrere deg om deg selv og ditt liv vil du bare kunne berike det enda mer. I stede for å forsøke å endre andre, irritere deg over andre rundt deg eller forsøke å “ganne” eder og galle over andre som har forsuret livet ditt så ta tak i ditt eget liv. Endre på deg selv og de følelsene du har i forhold til dette. Det kommer bare godhet ut av at du tilgir andre og deg selv i stede for å gå rundt å irritere deg over noe du ikke kan styre. La andre leve sitt liv – så kan du konsentrere deg om ditt liv.

I dag oppdaget jeg en side ved meg selv som jeg ikke var klar over – og i den anledning endte jeg med å såre et menneske jeg setter stor pris på, et menneske jeg har stor respekt for og som jeg har blitt utrolig glad i og glad for. Denne siden ved meg har kanskje alltid vært der, men nå som jeg er klar over det så skal jeg forsøke å gjøre noe med meg og ikke med de andre. Jeg ville bare være hjelpsom, men endte med å gjøre det på en så klønete måte at alt bare ble dumt. Gjennom reisen med Hemmelighet-Appen/ The Secret Appen dukker det opp en god bevissthet i meg selv. En liten indre reise. Det er utrolig spennende. Nå skulle jeg gjerne sagt at jeg ikke kaster stygge tanker om andre eller forsøker å endre andre – at jeg er et godt menneske, men dessverre så gjør nok jeg det også. Selv om jeg vet at jeg gjør det i mye mindre grad enn før. Nå har jeg lært meg en teknikk i forhold til det – når jeg tenker “håper hun eller han får smake sin egen medisin” eller lignende tanker har jeg begynt å gjøre noe som høres helt absurd ut i mitt hode, men jeg gjør det likevel – jeg sender personen heller lys og kjærlighet og unner vedkommende alt godt. Jeg snur de sure og negative tankene mine til å være raus. Hva er lys og kjærlighet til en “fiende”, ikke vet jeg det, men det gjør i alle fall meg mye roligere i hjertet og tankene mine og da gjør jeg det bare.

Som sagt – La andre leve sitt liv, så kan du konsentrere deg om ditt. Prøv samtidig å gi slipp på at du må leve livet ditt slik du tror andre vil at du skal leve det – for det kommer ikke noe godt ut av det heller…

 

– Trinity

Legg inn en kommentar