Skip to content

6. mars 2012

Dag 243 – Jeg tenker perfekte tanker

Dag 243:

Tenk tanker om perfeksjon. Sykdom kan ikke eksistere i en kropp som har harmoniske tanker. Vit at det er bare perfeksjon, og etter som du observerer perfeksjon må du tilkalle det til deg. Ufullkomne tanker er årsaken til menneskehetens sykdommer, blant annet farsotter, fattigdom, og ulykkelighet. Når vi tenker negative tanker vi kutte oss ut fra vår rettmessige arv. Erklærer og tenkt: "Jeg tenker perfekte tanker. Jeg ser bare perfeksjon. Jeg er perfekt."

Jeg er perfektTjejer

Jeg er super. Jeg er perfekt. Jeg er unik. Jeg er enestående. Vel, det er i mine ører ikke mye ydmykt over disse utsagnene, men det er kanskje nødvendig å kaste ydmykhet og beskjedenhet overbord for å oppnå at Universet speiler meg som perfekt?

Naturen er perfekt

I mine øyne er naturen perfekt. Den er perfeksjonert til å reprodusere seg og leve gjennom de sykluser, eller årstider om du vil, de er skapt til å leve ut. Hvis det ikke var for at vi som mennesker forurenser og ødelegger naturen på andre måter så ville den vært helt perfekt. Det ville vært mulig for mennesker å overleve bare på naturens grøde, slik de gjorde for flere generasjoner siden, slik dyrene gjør det fortsatt i dag. Så hvis naturen er skapt perfekt, og de organisemer som lever på naturen er perfekte – ja da er jeg også perfekt.

Jeg er unik. Siden tidenes morgen har det aldri eksistert noen som meg. Ingen har mine øyne, nese, hender eller stemme. Ingen har min håndskrift. Gjennom hele evigheten kommer aldri noen til å se ut, tenke, snakke eller gjøre det samme som meg. Jeg er meg. Har egen verdi og trenger ikke kopiere andre. Jeg er unik. (foreningen voksne for barn)

Jeg er nemlig unik, for det finnes virkelig ikke en eneste kopi av meg. Vi kloner ikke mennesker (i alle fall ikke som jeg har hørt om) og setter disse klonene i omløp enda, og selv om vi skulle gjort det vil det uansett bare være en kopi av meg. Og en kopi er aldri helt lik originalen, så det vil si at jeg uansett vil forbli unik.

Denne posteren fra Voksne for barn har jeg hengende i gangen utenfor soverommene til barna slik at de kan se den med jevne mellomrom. Kanskje har det blitt slik at de kan den utenat, at de egentlig ikke ser den lenger, men underbevisstheten deres ser den hver eneste gang de går forbi den – og på den måten vil de bli bekreftet som unike – som perfekte. Så selv om jeg er oppvokst med Janteloven, empati, sympati og omsorg overfor andre i alt for stor grad så skal ikke neste generasjon være oppfostret på lav selvfølelse.

 

– Trinity

——————-

Legg inn en kommentar