Skip to content

27. Februar 2012

Dag 235 – Universet er et speil og dine dominerende tanker reflekteres til deg

Dag 235:

I det øyeblikket du spør, og tror og vet at du allerede har det i det usynlige, skifter hele universet for å bringe det til deg. Du må handle, snakke, og tenke, som om du har det nå. Hvorfor? Fordi Universet er et speil, og Loven om tiltrekning speiler tilbake til deg dine dominerende tanker.

Universet skifter for å bringe til deg det dine dominerende tanker tenker på_MittBarn

Universet gjør alt det kan for å speile det dine dominerende tanker tenker. Denne påstanden fra Hemmeligheten/ The Secret skremmer meg og gleder meg. Jeg vet ikke hvor ofte jeg har lest denne påstanden dette halve året jeg har holdt på å blogge fra Appen, men snart håper jeg det synker inn i mitt indre så jeg kan forstå det.

 

 

– Trinity

———————-

Legg inn en kommentar