Skip to content

22. Februar 2012

Dag 230 – Si noe pent om deg selv. Begynn å bruk; “JEG ER” når du tenker på og snakker om deg selv

Dag 230:

Begynn å bruke de to mektigste ord, JEG ER, til din fordel. Hva med "JEG ER mottaker av alt det gode. JEG ER glad. JEG ER nok. JEG ER frisk. JEG ER kjærlighet. JEG ER alltid i tide. JEG ER evig ungdom. JEG ER fylt med energi hver eneste dag."

Jeg er

Hva er du?

Jeg er flink til utrolig mye. Jeg er blid. Jeg er omtenksom. Jeg er rettferdig. Jeg er barnslig. Jeg er trivelig. Jeg er harmonisk. Jeg er kjærlighet. Jeg er frisk. Jeg er nok for meg. Jeg er evig ungdom. Jeg er fylt med energi hver dag. Jeg er glad. Jeg er rik. Jeg er stolt. Jeg er fornøyd. Jeg er liv.

Bruk dagen i dag til å finne ut hva du er – så skal jeg finne ut mer av hva jeg er.

 

 

– Trinity

————————

Legg inn en kommentar