Skip to content

21. Februar 2012

Dag 229 – Alle visualiserer, bevisst eller ubevisst

Dag 229:

"Alle visualiserer om han vet det eller ikke. Visualisering er den store hemmeligheten til suksess." ~ Genevieve Behrend (c 1881-1960)

Da jeg så etter bilde for dagens tekst kom jeg over denne linken - Glabladet forsøker å skrive om visualisering og selvutvikling http://www.glabladet.no/2009/08/kraften-av-aa-visualisere/

Hvis det virkelig er sant at alle visualiserer, så anbefaler jeg å gjøre det bevisst. Hvis du gjør det bevisst kan du kontrollere utfallet i mye større grad. Sett deg selv mål, visualiser dem – og nå dem med rett tankefokus. Lag deg selv et visionboard – visualiser deg selv i dine mål – og nå dem. Hold fokus på hva du vil, for om du visualiserer uten mål og mening vil livet ditt nå det du tenker på uansett. Hvis du går rundt og er redd så er det jo det du visualiserer og da er det det du får fram. Tenk på det.

 

– Trinity

———————

Legg inn en kommentar