Skip to content

31. Januar 2012

Dag 209 – La loven om tiltrekning oppfylle hvert eneste ønske du har

Dag 209:

Som Aladdins Ånd i lampen, vil loven om tiltrekning oppfylle hvert eneste ett av våre ønsker.

2011 wishlist

som Aladdins ånd i lampen vil Universet bringe alle dine ønsker til deg gjennom loven om tiltrekning

Har du en liten lampe du gnir litt på i ny og ne, bare for å minne deg selv på at det faktisk er helt mulig å oppnå dine drømmer og ønsker? Jeg blir mer og mer bevisst på ønskene mine og tankene mine, men det hadde nok ikke skadet å ha en liten lampe for fysisk påminnelse.

Hvordan går det med ønske listen din? Jeg har jo som du sikkert har lest tidligere begynt å få en del av det jeg har hatt oppe på mine ønskelister for 2011. Nå holder jeg på å utarbeide en ny en for 2012, så da gjenstår det bare å se hva jeg egentlig ønsker meg.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar