Skip to content

30. Januar 2012

Dag 208 – Når du tenker på det, er ikke å ha det bra alt du noensinne har ønsket deg

Dag 208:

Det er umulig å føle seg bra og samtidig ha negative tanker. Hvis du føler deg bra, er det fordi du tenker gode tanker. Som du kan forstå, kan du få hva du vil i ditt liv, ingen grenser. Men det er en hake ved det: Du må føle deg bra. Og når du tenker på det, er ikke det alt du noensinne vil ha? Loven er faktisk perfekt.

livet er for kort

Når jeg har det travelt så rekker jeg nesten ikke å ha negative tanker (eller kanskje ingen tanker i det hele tatt). Og da er det mye enklere å ha en fri flyt. Etter jeg begynte i ny jobb så har jeg vært utrolig sliten, og fokuset har selvfølgelig vært der – og hva tror du skjer? Jo, jeg fortsetter å være sliten, så nå har jeg bestemt meg for at den fasen av ny jobb er over.

Jeg vet at jeg alltid har ønsket å ha det bra, jeg ønsker å føle meg glad, jeg ønsker å føle meg god, jeg ønsker å være positiv og jeg er det – ofte.

Med ønske om en bra dag.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar