Skip to content

26. Januar 2012

Dag 204 – Er det virkelig plass til et forhold i ditt liv

Dag 204:

Når du ønsker å tiltrekke deg et forhold, sørg for at dine tanker, ord, handlinger og omgivelser ikke motsier ditt ønske. Ser du og føler du deg på ditt beste? Er det plass i din garderobe for det nye forholdet? Er kameraet klart til å fange bilder av det nye forholdet? Tenk på de handlingene du vil ta i forberedelse for forholdet og gjør så mange av dem som du kan. Er du klar til å motta, eller er dine handlinger (eller mangel på dem) motstridende til ditt ønske?

Er det plass i garderobeskapet ditt til et forhold? Is there room in your closet for a new relationship?

Det skader vel ikke å ta en opprydding i klesskapet, uansett om du er på søk etter et nytt forhold eller ikke. Hvis du ikke har plass i skapet ditt er det i alle fall sikkert at du ikke får skaffet deg noe nytt.

Tenker du fortsatt på han eller hun som ble borte for deg? Har du mange venner av det motsatte kjønn, ja da er det heller ikke rom for et forhold. Da viser tankene dine at du er opptatt, og du vil forbli opptatt.

Jeg ser at dagens tekst ikke bare gjelder de som er singel og gjerne vil ha en ny make, men det gjelder like mye for de som allerede er i et forhold. Gir jeg nok rom for partneren min til å kunne blomstre? Gir jeg partneren min den oppmerksomheten han eller hun fortjener i hverdagen? Lar jeg tankene, ordene, holdningene og handlingene mine gjenspeile det jeg virkelig ønsker eller tar jeg ting for gitt?

Har du ryddet plass til et forhold i livet ditt?

Ta vare på de små øyeblikkene i hverdagen, de kan være like romantisk som den mest planlagte ferie eller middag. For meg er det ikke annet enn de små øyeblikkene som gjør at jeg føler meg best akkurat nå og dermed åpner jeg for mer glede og godhet.

Rydd plass, både fysisk og mentalt, slik at det blir plass til en annen i ditt liv, enten denne er der allerede eller ikke.

 

 

– Trinity

Legg inn en kommentar