Skip to content

24. Januar 2012

Dag 202 – All styrke kommer innenfra

Dag 202:

“All styrke kommer innenfra og er derfor under vår kontroll.” ~Robert Collier (1885-1950).

my power within_min indre styrke er styrken til en løve

I slutten av forrige uke var jeg med i en gruppe på jobben. Vi hadde besøk av en organisasjonspsykolog og han lot oss gjennomgå en del spørsmål og kartla ulike ting. Blant annet hvilket dyr vi var. Jeg ble en løve og en ugle. Jeg skal gjerne innrømme at det kom som en overraskelse at jeg ble en løve. Jeg trodde jeg stort sett var en tydelig omsorgsperson, men ikke i denne gruppen. Og jeg  skal fortelle en hemmelighet – det kjentes helt fantastisk ut å bli en løve. Jeg – en løve, og da spesielt i forhold til å være leder. Når det gjelder konflikter så er jeg en ugle. Jeg vil nok tenke meg grundig om før jeg tar tak i konflikten og da vil det være kloke ord og løsninger som kommer fram. Alt i alt følte jeg at jeg hadde en interessant opplevelse i forhold til min styrke og at denne kommer virkelig innenfra. Nå gjelder det bare at jeg kontrollerer denne nyoppdagede styrken min. Hvordan temme løven og styrke uglen? Jeg er i alle fall stolt over å være en løve. Og jeg har allerede skjønt at jeg er en rettferdig, lyttende, kreativ, oppmerksom og lattermild leder.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar