Skip to content

23. Januar 2012

Dag 201 – Gi der du kan så vil flyten begynne å gi tilbake til deg

Dag 201:

En effektiv måte å tiltrekke seg penger, er å begynne å gi. Gi der du kan. Hvis du bare kan gi en krone begynner flyten av penger. Du kan gi på mange andre måter som er like kraftige. Gi kjærlighet og takknemlighet til folk, sett pris på andre. Gi takknemlighet for hva du har. Gi en hjelpende hånd, en snill gest, et smil, og det beste av deg selv til alle du møter. Etter som du tar affære gjennom å gi oppriktig, vil loven om tiltrekning svare, og du vil bli gitt til på alle områder av livet ditt gjennom mennesker, omstendigheter og hendelser. Du kan ikke lure loven om tiltrekning. Din giverglede må være oppriktig og du må føle det i hjertet ditt.

Hvis du ikke kan hjelpe hundrevis av mennesker, så kan du i alle fall hjelpe en

 

– Trinity

Legg inn en kommentar