Skip to content

30. Desember 2011

Dag 175 – Tenk tanker om overflod og rikdom og du vil tiltrekke deg nettopp det

Dag 175:

Folk som har trukket rikdom inn i deres liv har brukt Hemmeligheten/ The Secret, enten bevisst eller ubevisst. De tenker tanker om overflod og rikdom, og de tillater ikke noen motstridende tanker å slå rot i deres sinn. Deres dominerende tanker er av rikdom. De kjenner bare rikdom, og ingenting annet eksisterer i deres sinn. Enten de er klar over det eller ikke, deres dominerende tanker om rikdom er det som brakte rikdom til dem. Det er loven om tiltrekning i aksjon.

Pengetreet et godt symbol på uant rikdom

Ut fra hva vi har lært disse drøye 170 dagene så høres dette helt normalt ut nå. Jeg tenker også at et tankekart kan være bra for å holde fokus. Hva vil du bruke alle disse pengene til når du nå har dem? Hvordan føles det ut? Ja her er det bare å være kreativ i utforming av tankeendringen.

tankekart for å tiltrekke deg penger kan være et godt tiltak

Jeg ser for meg at jeg skal bli så rik at jeg kunne ta med meg jobben til sydligere strøk og bare hatt fantastiske dager.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar