Skip to content

24. November 2011

Dag 141 – Hold fokuset på følelsen av å ha din idealvekt

Dag 141:

Å gå ned i vekt, ikke fokusere på "å gå ned i vekt." I stede, fokuser på din perfekte vekt. Kjenn på følelsene dine i forhold til din perfekte vekt – din trivselsvekt, og du vil kalle den til deg.

Ikke fokuser på å gå ned i vekt - kos deg og kjenn på følelsen av å ha nått din idealvekt

Som alt annet ved å tenke positivt og kjenne på følelsen av å ha oppnådd noe før du har det – så er vel kanskje dette en av de vanskeligste fokuseringene å gjennomføre? For et par år siden feiret Barbie 50 år og da florerte det manipulerte bilder av dagens Barbie – her er ett av dem. Det har med andre ord ikke vært så lett for Barbie heller Smilefjes som blunker

Nå som det snart er jul – så vil jeg også minne alle om at det er ikke det vi spiser mellom jul og nyttår som er problemet, men det vi spiser mellom nyttår og jul. Ellers oppfordrer jeg igjen til å titte på Tibetansk medisinsk oppfattelse av matens effekt på mennesket.

Ha en strålende dag der du føler gode følelser for din egen idealvekt – ikke idealets normalvekt.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar