Skip to content

19. November 2011

Dag 136 – Med øvelse vil du nå et punkt der du ikke trenger å øve lenger fordi du faktisk ER den makten du trenger for å kjenne kjærlighet, gi og ta i mot enda mer kjærlighet

Dag 136:

Hemmeligheten/ The Secret er inni deg. Jo mer du bruker kraften i deg, jo mer vil du trekke den til deg. Du vil nå et punkt der du ikke trenger å øve lenger, fordi du vil Være den makt, du vil VÆRE perfeksjon, du vil Være visdom, du vil Være intelligens, du vil Være kjærlighet, og du vil Være glede.

Øs ut den kjærligheten du er og har og du vil motta enda mer kjærlighet

Jo mer du deler av kraften og kjærligheten i deg, jo mer vil du trekke til deg. Det er som å smile til ett menneske du går forbi på gata – jeg lover deg at så snart du har passert så vil de fleste trekke på smilebåndet – og de som går forbi dem vil igjen trekke på smilebåndet og vips så har du en stor smilende bølge gående bak deg. Det skal som regel veldig lite til for å gjøre dagen bedre for veldig mange – så hvis vi alle tenker på at vi møter andre med et smil og et vennlig nikk på hodet – ja jeg skjønner at vi blir veldig unorsk ved å gjøre det, men kanskje er det på tide at vi flytter komfortsonen vår litt ut fra vår egen nesetipp og navle? Og etterhvert som vi utvider vil vi komme mer og mer i kontakt med andre rundt oss.

Vi nordmenn er ofte flinke til å bare se negative ting rundt oss og være kritisk til det vi opplever, vi kommer lett i kontakt med andre ved å snakke om det dårlige været som har vært en stund – eller om hvor skittent eller hvor kaldt vannet er i dusjen på treningssenteret, hvor mange av oss har snakket med sidemannen eller sidekvinnen i garderoben etter trening om noe positivt? Om hvor sprudlende herlig spinninginstruktøren var i dag? Jeg har alltid sett på Amerikanere som utrolig “falske”, “utenpå”, “enkle” og “kyniske”, men etterhvert som jeg blir eldre ser jeg at det kanskje også er en fordel å være så “vennlige”, “imøtekommende”, “inkluderende” og “interesserte” som Amerikanere ser seg selv. Jeg har vel bare vært den kritiske nordmannen når jeg har sett på disse egenskapene som negative?? Hva i all verden er feil med meg som har sett på vennligheten til amerikanerne som falskhet? Jeg kan i alle fall innrømme at jeg har feil i å dømme mennesker ut fra at jeg er skeptisk til at andre er vennlige og innkluderende. Jeg er vant til å tenke at de ikke har ærlige hensikter og sikkert bare er ute etter å oppnå noe, utnytte oss.

Nå er det slutt på det – jeg er jo veldig hyggelig og inkluderende, jeg ser på meg selv som snill og omsorgsfull, men etterhvert som jeg skriver disse ordene oppdager jeg at jeg fortsatt har mye fordommer å arbeide med. Hvorfor kan jeg ikke stole på at andre virkelig vil meg vel? At de er oppriktig interessert og snille? Jeg må forstå at det faktisk ikke ligger en årsak bak enhver snill handling. Jeg føler meg veldig heldig som lærer meg selv å kjenne – at jeg våger å kjenne etter og være ærlig med meg selv. For så snart jeg blir klar over noe så kan jeg gjøre noe med det. I’m a lucky girl!

Bevar ditt hjerte fremfor alt - Bevar kjærligheten i deg selv for alltid

Nå ønsker jeg deg en riktig kjærlig og perfekt lørdag. Husk å Være her og nå og kjenne på det du tenker på.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar