Skip to content

31. Oktober 2011

Dag 117 – Fyll deg opp med kjærlighet og bli en magnet.

Dag 117:

Å tilegne deg kjærlighet … fylle deg opp med det til du blir en magnet. ~Charles Haanel (1866-1949).

Fritt oversatt fra det berømte Holstee Manifestet (http://shop.holstee.com/)

Den beste måten å fylle deg opp med kjærlighet er å gjøre akkurat det du elsker mest av alt her i verden. Vær lidenskapen din og kjenn at du lever drømmen din, da vil du bli fylt med kjærlighet – både til deg selv og til andre – ergo blir du en magnet som bare tiltrekker deg kjærlighet og lidenskapen din. Her har jeg forsøkt å oversette det berømte Holstee Manifestet fra 2009. Et manifest er (i følge Wikipedia) en tekst som danner grunnlaget for en ideologi, en kunstnerisk retning eller en annen slags kulturell bevegelse, gjennom å gjøre rede for prinsippene og intensjonene som ligger til grunn.

Dagens manifest burde inneholde kjærlighet til deg selv, til andre, til naturen, til det du holder på med – kjenn så etter om det er dette som er drømmen din, lever du drømmen din? Er du lidenskapelig opptatt av noe som helst? Lever du ut lidenskapen din?

Med ønske om en strålende dag der du får gjort i alle fall én ting du elsker. Kanskje du også kan gå deg bort en liten stund så du får sjansen til å finne deg selv også, det ønsker jeg at du får muligheten til.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar