Skip to content

27. Oktober 2011

Dag 112 – Jeg er en penge-magnet

Dag 112:

Du er nødt til å føle godt i forhold til penger for å tiltrekke deg mer. Forståelig nok, når folk ikke har nok penger føler de ikke gode følelser i forhold til penger, fordi de ikke har nok. Men de negative følelsene om penger stopper flyten av mer penger fra å komme til deg! Du må stanse syklusen, og du stopper den ved å begynne å føle godt om penger, og være takknemlig for det du har. Begynn å si og føle: "Jeg har mer enn nok." "Det er en overflod av penger og det er på vei til meg." "Jeg er en penge magnet." "Jeg elsker penger og penger elsker meg." "Jeg jeg får penger hver dag." "Tusen  Takk. Tusen Takk. Tusen Takk."

burnt_polaroid_money

Det føles veldig godt å ha rikelig med penger – jeg er rik og har overflod av alt. Kan du kjenne følelsen av å ha det når du leser det? Eller blir du motløs? Går det virkelig an å være så positiv og optimistisk som dette, selv i den verste motstand?

Walsch skriver en historie som han etterpå forklarer nærmere; “Det minner meg om historien om de tre som ble sendt til helvete. En var kantolikk, en var jøde og en var New Age-tilhenger. Djevelen sa snerrende til katolikken: “Vel, hvordan liker du varmen?” Men katolikken bare blåste: “Jeg ofrere den.” Djevelen spurte så jøden, “Og hvordan liker du heten?” Jøden sa: “Hva annet kunne jeg vente enn mer helvete?” Til slutt nærmet djevelen seg New Age-tilhengeren. “Hete?” spurte denne svettende. “Hvilken hete?” (Walsch, 2006, s 83-84)

I Walschs bok “Himmelske samtaler” samtaler han med Gud, og Gud svarer følgende på denne historien:

Det er en god historie. Men jeg snakker ikke om å ignorere problemet eller late som det ikke er der. Jeg snakker om å legge merke til omstendighetene, og så fortelle din høyeste sannhet om det. Hvis du er blakk, er du blakk. Det er ikke noe poeng å lyve om det. Det er faktisk svekkende å prøve å dikte opp en skrøne for å slippe å innrømme det. Det er tanken din som styrer hvordan du opplever “blakkhet” – “Å være blakk er dårlig”, “Dette er forferdelig”, “Jeg er en dårlig person, fordi gode mennesker som jobber hardt og virkelig prøver, aldri blir blakke”, osv. Det er ordene dine som bestemmer hvor lenge du forblir blakk – “Jeg er blakk,” “Jeg eier ikke en rød øre”, “Jeg har ingen penger”. Det er handlingene dine som skaper din langvarige virkelighet – du synes synd på deg selv, sitter der fortvilet og gjør ikke engang noe forsøk på å finne en vei ut av uføret fordi “Hva er vitsen, uansett?”. Det første man må forstå om Universet er at ingen betingelse er “god” eller “dårlig”. Den bare er. Så slutt med evalueringen. Ingenting forblir det samme, ingenting er statisk. Hvordan noe forandres avhenger av deg.

Jeg skal innrømme at jeg ble begeistret for dette svaret, det betyr at det hjelper å endre tankegangen en del, men at det er viktig å fortsatt holde grep om realiteten. Så realistisk positiv – det er et godt begrep jeg har brukt om meg selv mange ganger. Og det skal jeg fortsette med.

Ha en realistisk positiv dag Smilefjes

 

– Trinity

Legg inn en kommentar