Skip to content

26. Oktober 2011

Pumba og Timon, de beste venner på jord. Hakuna matata

Her er det påståtte beviset for at Timon og Pumba faktisk lever i beste velgående og at de fortsatt er perlevenner. Eller er det perler for svin å tro at dette bildet er ekte? Det påstås i alle fall at en turist tok dette bildet av radarparet i Tsavo Nasjonalpark i Kenya for en ukes tid siden. Her var de på vei for å se etter noe godt å spise. Eller kanskje de var på leting etter sin veldig gode venn Løven Simbad, men etter at han ble konge og fikk egne barn har han vært noe fraværende i å følge opp sitt vennskap med disse to artige krabatene fra Afrika.

Timon og Pumba i virkeligheten?

Timon og Pumba lever gjennomført i forhold til den livsfilosofien undertegnede forsøker å nå fram til. Hakuna Matata – som er en problemfri filosofi. Hakuna Matata er swahili og betyr noe sånt som “ingen problemer”. De to gode vennene tenker positivt og vet at alt løser seg uten videre bekymringer. Akkurat i tråd med Loven om Tiltrekning.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar