Skip to content

26. Oktober 2011

Dag 111 – Gi slipp på hat, frykt og harme–gi rom for fred, ro og kjærlighet

Dag 111:

Det finnes ikke et eneste tilfelle i historien hvor hat har brakt glede til mennesker. Det er en negativ kraft som bare tjener til å ødelegge dem som holder det i deres sinn og kropp. Hvis majoriteten av menneskeheten ga slipp på alt hat, frykt og harme, ville kriger forsvinne fra planeten vår.

Freds symbol - flower powerFredsdue er et av symbolene for fred. La freden hvile over vår planet

Dagens sitat er også veldig selvforklarlig. Jeg kan ikke si at jeg har store motargumenter og tanker rundt fred har jeg hatt siden jeg var liten. Flower Power og den kalde krigen regjerte da jeg vokste opp. Jeg kan huske frykten det skapte i meg – langt oppe i Norge var jeg redd for den kalde krigen. Nå har jeg blitt så voksen at jeg faktisk kan gi slipp på den frykten, nå er følelsen mer “skjer det så skjer det” og så får jeg bare gjøre det beste ut av de mulighetene som finnes der og da.

Jeg ønsker deg en riktig fredfylt, kjærlig og varm dag.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar