Skip to content

24. Oktober 2011

Dag 109 – Universets logistikk leverer perfekte mennesker, omstendigheter og hendelser til deg.

Dag 109:

Universet har den Universelle forsyning og er leverandør av alt. Alt kommer fra universet, og er levert til deg gjennom mennesker, omstendigheter og hendelser, av loven om tiltrekning. Tenk på loven om tiltrekning som loven om tilbud og forsyning. Det er loven som gjør det mulig å trekke fra uendelig forsyning. Når du avgir den perfekte frekvensen av hva du ønsker, vil perfekte mennesker, omstendigheter og hendelser bli tiltrukket av deg og levert til deg!

tiltrekke alt perfekt og få det levert

Jeg har sikkert fortalt at jeg leste den niende innsikten av James Redfield en gang for lenge siden. I den boken beskriver han at hvis du møter et menneske du ikke har sett på lenge eller du møter mennesker flere ganger på rad uten noen åpenbar grunn så er det alikevel en grunn. Forhør deg med denne personen hva det er denne personen er sendt deg for å fortelle deg. Si hei, snakk sammen og vips så vil det vise seg.

Jeg har til og med sagt det til en gammel venninne jeg møtte ved et par anledninger – med ganske kort mellomrom – da spurte jeg henne hva hun trodde var årsaken til det – kanskje hun hadde noe viktig å dele med meg eller omvendt. Jeg har jo begynt å  tro på at ting skjer for en årsak. Årsaken er sjelden åpenbar for meg der og da, men det er alltid enkelt å være etterpå-klok, spesielt om du bevisst begynner å reflektere over dagene dine.

Jeg har jo begynt å tro at det ikke var meningen at jeg skulle bli sykepleier, men at det alikevel ikke var et bortkastet valg å ta. Jeg ble veldig moden i den perioden av mitt liv. Jeg fikk en høyt utviklet rettferdighetssans, kritisk sans og ansvarsfølelse. Kanskje litt i meste laget vil noen si, men det har aldri skadet meg. Nå blir det utrolig spennende å se hvor veien fører denne gangen. Jeg har begynt å forstå at jeg skal tenke på det jeg ønsker meg og begynne å påvirke utfallet selv, og på den måten vil “skjebnen” ha noe bra i vente for meg.

Er du bevisst at du kan tiltrekke deg akkurat de menneskene, eller de hendelsene du trenger for å få svar på det du går rundt og grubler på?

Før trodde jeg at når jeg kom over en bok, tekst, sang eller noen sa noe til meg så var det en beskjed jeg skulle ha. Det er ganske slitsomt å gå rundt å være oppmerksom på alle “budskap” som blir levert hver dag, så jeg ble nok flinkere til å sile den form for informasjon. Det er ikke slik at jeg lar det styre hele livet mitt, men det er aldri dumt å høre etter hva Universet sier.

Ha en virkelig magnetisk tiltrekkende dag og se hva du får levert de nærmeste dagene. Gå deg en tur og opplev høstens praktfulle farger og fokuser på det du ønsker deg.

Kjenner du tiltrekningen i andre enden?

 

– Trinity

Legg inn en kommentar