Skip to content

23. Oktober 2011

Dag 108 – Jeg er unik. Ingen er som meg. Jeg er fantastisk og er perfeksjon av meg, fordi ingen andre kan være meg. Jeg er unik.

Dag 108:

Uansett hva du velger for Deg er det riktig! Du kan ikke få det til å bli galt. Hvis du har valgt noe for deg, er det riktig! Du kan ikke mislykkes. Det er umulig for deg å mislykkes, for hvordan kan du mislykkes i å være Deg? Du er perfeksjon av deg, fordi ingen andre kan være deg. “You have got You down pat!” Verdsetter du at du er en fremragende og toatal suksess ved å være Deg, akkurat der du er nå?

Jeg er unik! Siden tidenes morgen har det aldri eksistert noen som meg (Foreldre for barn)

Jeg greide ikke å oversette; “You have got You down pat!” – selv om jeg leste om uttrykket på nettet kunne jeg ikke oversette det med noe. Begrepet ble visstnok brukt i pokerspill, der det skulle beskrive at de hadde en bra hånd, at de var fornøyd og ikke trengte å be om flere kort. Jeg forstår meningen, men jeg hadde ingen uttrykk på norsk som føltes dekkende.

Denne plakaten fikk jeg fra min lillesøster for en del år siden. Den gangen jeg var student og i full jobb, samtidig som livet banket på døren og jeg ble helt utbrent og utmattet. Det var hennes måte å si at jeg ikke måtte glemme at jeg var enestående på. Det tok meg en evighet å forstå den plakaten og jeg har vel aldri latt det synke inn. Jeg har derimot hengt den opp i gangen utenfor stebarnas soverom slik at de kan se den hver dag. Slik at de kan få den styrken med seg allerede nå. For det er jo det dagens tekst handler om. Å vite at vi er unike, at ingen er som oss, vi må akseptere og respektere oss selv og de valgene vi har tatt og skal ta i livet – uten å frykte at vi tråkker feil hele tiden.

Det er jo ganske fantastisk å kunne høre at vi ikke tar feil? At vi ikke kan feile i å være oss selv. Jeg blir helt varm inne i Rødt hjerte mitt når jeg tenker på det.

Jeg lurer på hvorfor mennesker stadig lengter etter noe de ikke har eller noe de ikke føler at de er, hvorfor skaper vi følelsen av å aldri strekke til? Hvorfor lengter vi etter å være et annet sted enn der vi er til en hver tid? Har du noen gang tenkt på det.

Med ønske om en dag der du virkelig føler deg UNIK!

 

– Trinity

Legg inn en kommentar