Skip to content

30. September 2011

Dag 85 – Tiltrekke seg ideal vekten

Dag 85:

Å tiltrekke ideal vekten gjøres på samme måte som når du legger inn en ordre fra katalogen til Universet. Du ser gjennom katalogen, legger inn bestillingen, og så blir det levert til deg.

Tankene påvirker også vekten

Det høres veldig enkelt ut, men det stemmer sikkert at det er tankene som tiltrekker seg vekten. Hvis jeg ser på meg selv som feit og sender disse tankene til Universet så blir jeg vel feit da? Eller kanskje det er slik at for å kunne nyte å være slank og rørslig så må man også prøve det motsatte?

Her er det vel mange, med meg, som vet at det ikke er så enkelt som Loven om Tiltrekning skal ha det til, eller kanskje det nettopp er det? Det er bare det at som overvektig så er det utrolig vanskelig å våge å tro på det?

Jeg skal i alle fall prøve å se hva jeg tenker om dette med vekt gjennom noen dager – kanskje har jeg et mønster i hvordan jeg tenker og handler? Kanskje er det noe jeg skal bryte der? Jeg har nok av usunne og usanne mantra jeg sier til meg selv, fordi jeg har lært meg dem utenatt gjennom et helt liv. Jeg har greid å snu noen av dem, og jobber videre i tro på at jeg skal kunne endre resten -  bare jeg blir bevisst på dem Smilefjes som blunker 

ikke_glem_elsk_deg_selv

Ha en strålende – bevisst – dag!

 

– Trinity

Legg inn en kommentar